Народно позориште у Београду

Издвајамо
ПОЗОРИШНА ТРУПА “УРА“ 28. МАЈА ГОСТУЈЕ НА СЦЕНИ „РАША ПЛАОВИЋ“ СА ПРЕДСТАВОМ „ДАР“

Позоришна трупа “Ура“ гостоваће у четвртак 28. маја на Сцени "Раша Плаовић" (20,30) са драмом „Дар“ која представља део ширег друштвено-ангажованог пројекта који има за циљ упознавање јавности са аутизмом и проблемима са којима се суочавају они који се налазе у том стању.

Издвајамо
ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ ПОВОДОМ СВЕТСКОГ ДАНА ДЕТЕТА 1. ЈУНА НА ВЕЛИКОЈ СЦЕНИ

Поводом Светског дана детета, у понедељак 1. јуна (19,00) на Великој сцени, биће одржан хуманитарни концерт "Музика је... нада, љубав, снага", у организацији Народног позоришта у Београду и Националног удружења родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР).

Издвајамо
ПРЕМИЈЕРА МОЦАРТОВЕ ОПЕРЕ „ЧАРОБНА ФРУЛА“ 17. ЈУНА НА ВЕЛИКОЈ СЦЕНИ

Опера Волфганга Амадеуса Моцарта „Чаробна фрула“, под диригентском управом Стефана Зекића и у режији Иване Драгутиновић Маричић, биће премијерно изведена у среду 17. јуна на Великој сцени.

Издвајамо
ГОДИШЊА АУДИЦИЈА У БАЛЕТУ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА У БЕОГРАДУ 5. ЈУНА

Балет Народног позоришта у Београду одржаће годишњу аудицију 5. јуна 2015. са почетком у 12,00 часова за хонорарне чланове, балетске играче (мушкарци, 4 места) и за мушкарце солисте (1 место) за наредну сезону 2015/2016.

Пратите нас:

Наредни догађај

28.5.2015.

ДАР, аутора Милене Ђорђевић, у извођењу Позоришне трупе „УРА", Сцена „Раша Плаовић"
Наредно гостовање

28.5.2015.

МОЈЕ НАГРАДЕ - Панчево
Представе у припреми

"НА ДНУ"

ПОЧЕЛЕ ПРОБЕ ЗА ПРЕДСТАВУ „НА ДНУ", ПРЕМИЈЕРА 1. ОКТОБРA НА СЦЕНИ „РАША ПЛАОВИЋ“

Драмски ансамбл Народног позоришта у Београду одржао је у понедељак 27. априла прву читаћу пробу за представу „На дну”, по тексту Максима Горког, у режији и адаптацији Ане Ђорђевић.