Народно позориште у Београду

Издвајамо
ЈУБИЛАРНО СТОТО ИЗВОЂЕЊЕ ПРЕДСТАВЕ „ДЕРВИШ И СМРТ”, 3. ЈУНА НА ВЕЛИКОЈ СЦЕНИ

Представа „Дервиш и смрт“, према истоименом роману Меше Селимовића, по драматизацији Борислава Михајловића Михиза, у адаптацији и режији Егона Савина, биће одиграна јубиларни стоти пут, у среду 3. јуна.

Издвајамо
ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ ПОВОДОМ СВЕТСКОГ ДАНА ДЕТЕТА 1. ЈУНА НА ВЕЛИКОЈ СЦЕНИ

Поводом Светског дана детета, у понедељак 1. јуна (19,00) на Великој сцени, биће одржан хуманитарни концерт "Музика је... нада, љубав, снага", у организацији Народног позоришта у Београду и Националног удружења родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР).

Издвајамо
ПРЕМИЈЕРА МОЦАРТОВЕ ОПЕРЕ „ЧАРОБНА ФРУЛА“ 17. ЈУНА НА ВЕЛИКОЈ СЦЕНИ

Опера Волфганга Амадеуса Моцарта „Чаробна фрула“, под диригентском управом Стефана Зекића и у режији Иване Драгутиновић Маричић, биће премијерно изведена у среду 17. јуна на Великој сцени.

Издвајамо
ГОДИШЊА АУДИЦИЈА У БАЛЕТУ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА У БЕОГРАДУ 5. ЈУНА

Балет Народног позоришта у Београду одржаће годишњу аудицију 5. јуна 2015. са почетком у 12,00 часова за хонорарне чланове, балетске играче (мушкарци, 4 места) и за мушкарце солисте (1 место) за наредну сезону 2015/2016.

Пратите нас:

Наредни догађај

31.5.2015.

МУЗИКА ЈЕ...НАДА...ЉУБАВ...СНАГА, концерт поводом Светског дана детета, у 12 часова, Велика сцена
Наредно гостовање

5.6.2015.

БЕЛА КАФА - МНТ ФЕСТ, Скопље, Македонија
Представе у припреми

"НА ДНУ"

ПОЧЕЛЕ ПРОБЕ ЗА ПРЕДСТАВУ „НА ДНУ", ПРЕМИЈЕРА 1. ОКТОБРA НА СЦЕНИ „РАША ПЛАОВИЋ“

Драмски ансамбл Народног позоришта у Београду одржао је у понедељак 27. априла прву читаћу пробу за представу „На дну”, по тексту Максима Горког, у режији и адаптацији Ане Ђорђевић.