Vesti

UPRAVNI ODBOR RAZMOTRIO PRISPELE KANDIDATURE ZA KONKURS ZA MESTO UPRAVNIKA NARODNOG POZORIŠTA

29 decembar 2016

Upravni odbor Narodnog pozorišta na sednici održanoj 29.12. 2016. godine konstatovao je da je pristiglo ukupno pet blagovremenih prijava na konkurs za mesto upravnika Narodnog pozorišta. 
Upravni odbor konstatuje da je kandidat Dejan Savić dostavio program i uredne dokaze o ispunjenosti uslova predviđenih konkursom, te da se kandidatura prihvata.
Upravni odbor konstatuje da je kandidat Gorana Sudžum dostavila program i uredne dokaze o ispunjenosti uslova predviđenih konkursom, ali da treba da dostavi dokaz o promeni prezimena kako bi se povezao identitet. Po dostavljanju dokaza u ostavljenom roku, Upravni odbor će konstatovati da je kandidatura prihvaćena.
Upravni odbor konstatuje da kandidat Predrag Miletić nije dostavio overenu fotokopiju diplome ili original, kako je predviđeno konkursom. Iz tog razloga, Upravni odbor je odbacio kao neurednu prijavu kandidaturu Predraga Miletića.
Upravni odbor konstatuje da kandidat Maja Rajčić nije dostavila dokaz o znanju svetskog jezika, kako je predviđeno konkursom. Iz tog razloga, Upravni odbor je odbacio kao neurednu prijavu kandidaturu Maje Rajčić.
Upravni odbor konstatuje da kandidat Boris Postovnik, uvidom u dokumentaciju, ne ispunjava uslove predviđene konkursom, Statutom Narodnog pozorišta i članom 36. stav 1. Zakona o kulturi, o potrebi posedovanja minimum pet godina radnog iskustva u struci posle sticanja diplome o visokom obrazovanju. Iz navedenog razloga, Upravni odbor je odbacio kao nedopuštenu prijavu kandidata Borisa Postovnika.