КОНЦЕРТОМ СОЛИСТА И ОРКЕСТРА НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА ОТВОРЕН „ЧАРОБНИ ГРАД“ У ШОПИНГ ЦЕНТРУ „УШЋЕ“

Концертом солиста и Оркестра Народног позоришта у Београду, као и чланова Дечијег хора “Хориславци”, у уторак 1. децембра отворен је УШЋЕ Чаробни град.
У оквиру програма, одржаног у холу тог највећег шопинг центра у Србији и региону, солисти Драгољуб Бајић, Дарко Ђорђевић, Михаило Шљивић и Наташа Радовановић, под диригентском управом Ане Зоране Брајовић, извели су познате дечије песме „Земља Дембелија“, „Падају, падају“, „Разболе се лисица“, „Заклео се бумбар“...
Одушевљени гледаоци ("од 7 до 77 година"), који су се окупили у великом броју, уживали су и у наставку програма који је био резервисан за обраде познатих поп-рок композиција - „Темпера“ (Џибони), „Колачићи“ (Марина Перазић), „Једина“ (Здравко Чолић),  „Хоћу да знам“ (Партибрејкерс), „Чудна шума“ (YU група)... Уз пратњу Драшка Јанковића на клавијатурама, извели су их чланови Дечијег хора “Хориславци”.
Уочи почетка концерта, одржан је мини карневал на којем је учествовало 40 Деда Мразова.
Свим посетиоцима дељени су ваучери са којима ће, уз попуст од 50 %, моћи да купе улазнице на благајни Народног позоришта за неке од представа са редовног репертоара.
Наступ у „Ушћу“ био је одличан увод у предстојећи велики новогодишњи концерт под називом „Свирамо за децу“ који ће бити одржан 4. јануара (20,00) на Великој сцени.
УШЋЕ Чаробни град траје до 15. јануара, а поред забавног и едукативног програма, биће реализоване и многобројне хуманитарне акције.
М.Б.

Више фотографија можете погледати ОВДЕ

Прочитајте још архивираних вести