Милош Биковић поново у улози Армана Дивала у мелодрами „Дама с камелијама”, извођење 10.децембра почиње у 21 час

Један од најталентованијих српских глумаца млађе генерације Милош Биковић поново ће после краће паузе, проузроковане бројним професионалним обавезама које је имао у претходном периоду, пре свега у иностранству, заиграти у улози Армана Дивала, једног од главних јунака мелодраме „Дама с камелијама“.
 
Ова представа, настала по роману Александра Диме Сина, у режији Југа Радивојевића, у децембру ће бити изведена два пута – 10. у термину од 21 час и 25. с почетком у 19,30.
 
У тој сентименталној и веома реалистичној љубавној причи, лик кога тумачи Биковић - младић из угледне породице, заљубљује се у несрећну и на смрт болесну париску куртизану Маргариту Готје (Марија Вицковић).

За разлику од других, бројних, мушкараца, Арман је искрено воли. Маргарита узвраћа љубав и њих двоје, ношени емоцијама, заједно беже на село.

Међутим, његов утицајни отац Жорж Дивал (Небојша Дугалић) склапа понуду са несуђеном снајком, како би спасао част породице. Неизлечиво болесна Маргарита прихвата понуду уз услов да отац, када она умре, каже истину Арману…

У ovој представи, која се већ шесту сезону игра на „карту више”, улоге тумаче и Стела Ћетковић (Приданс), Калина Ковачевић (Нанин), Димитрије Илић (Варвиљ), Андреја Маричић (Гастон Рије), Слободан Бештић (Гроф де Жире), Милена Ђорђевић (Нишета), Лепомир Ивковић (Густав) и Бојана Стефановић (Олимпија).

Сценограф је Борис Максимовић, костиме је урадила Бојана Никитовић, а музику Корнелије Ковач.
М.Б.

Прочитајте још вести