Вести

ДИРЕКТОРКА ПОЗОРИШТА "ТОША ЈОВАНОВИЋ" УПУТИЛА ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ САВИЋУ И ХУБАЧУ

6 октобар 2014

Директорка Народног позоришта "Тоша Јовановић" из Зрењанина Ивана Кукољ Соларов, после гостовања тог театра на манифестацији "Нушићу у част" 5. октобра са представом "Народни посланик", упутила је писмо захвалности в.д. директора Народног позоришта Дејану Савићу и в.д. директора Драме Жељку Хубачу.
Она је, између осталог, истакла да се, у име целог ансамбла, али и своје лично, захваљује на гостопримству и нагласила да сви заједно веома подржавају иницијативу Народног позоришта да се организацијом једне такве ревије обележи јубилеј поводом 150 година од рођења Бранислава Нушића.
- Верујем да сте и ви, али и публика задовољни нашом представом, и да ће бити још прилика да се са својим најбољим остварењима представимо београдској публици и позоришној јавности управо са сцене Народног позоришта - навела је госпођа Кукољ Соларов.
Директорка зрењанинског театра подсетила је и да подржава Савићеву иницијативу за гостовање Опере Народног позоришта у том граду и напоменула да у позоришту "Тоша Јовановић" за то постоје сви неопходни технички услови.  
- Постоји могућност, интересовање и потреба за оперским представама. Са жељом да и даље сарађујемо, пре свега на задовољство публике, срдачно вас поздрављам - додала је Кукољ Соларов.
М.Б.