• Велика сцена, 19:30
    КАВАЛЕРИЈА РУСТИКАНА
    Сцена „Раша Плаовић”, 20:30
    УСПАВАНКА ЗА ВУКА НИЧИЈЕГ

Народно позориште у Београду

Наредно на репертоару

СЕВИЉСКИ БЕРБЕРИН
Велика сцена
21. април, 12.00
НЕЧИСТА КРВ
Велика сцена
21. април, 19.30
НЕЧИСТА КРВ
Велика сцена
22. април, 19.30
ПУ СПАС ЗА СВЕ НАС
Сцена „Раша Плаовић”
22. април, 20.30
БАЛКАНСКИ ШПИЈУН
Сцена „Раша Плаовић”
23. април, 20.30
ТРУБАДУР
Велика сцена
24. април, 19.30
ХАСАНАГИНИЦА
Сцена „Раша Плаовић”
24. април, 20.30
БАСТИЈЕН И БАСТИЈЕНА
Сцена „Раша Плаовић”
25. април, 12.00
ДА ЛИ БИ ХТЕЛА ДА СЕ ЈОШ ПОНЕКАД НАЂЕМО?
Сцена „Раша Плаовић”
25. април, 20.30
ГОСПОЂА МИНИСТАРКА
Велика сцена
30. април, 19.30
СЕВИЉСКИ БЕРБЕРИН
Велика сцена
04. мај, 19.30
КРАЉИЦА МАРГО
Велика сцена
07. мај, 19.30
ЛОВЦИ БИСЕРА
Велика сцена
08. мај, 19.30

АКТУЕЛНЕ ВЕСТИ •

Наредни догађаји и гостовања

20
апр
Пон
Догађај

КАВАЛЕРИЈА РУСТИКАНА, опера Пјетра Маскањија, гостује диригент Алберто Веронеси, Италија

Пратите нас: