Вести

ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ ПОВОДОМ СВЕТСКОГ ДАНА ДЕТЕТА 1. ЈУНА НА ВЕЛИКОЈ СЦЕНИ

12 мај 2015

Поводом Светског дана детета, у понедељак 1. јуна (19,00) на Великој сцени, биће одржан хуманитарни концерт "Музика је... нада, љубав, снага", у организацији Народног позоришта у Београду и Националног удружења родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР).
Под диригентским управама Весне Шоуц и Ане Зоране Брајовић, и у режији Иване Драгутиновић Маричић, наступиће прваци и солисти Опере Народног позоришта у Београду Јадранка Јовановић, Софија Пижурица, Александра Ангелов, Миодраг Д. Јовановић, Дејан Максимовић, Владимир Андрић, Драгољуб Бајић, Дарко Ђорђевић, Драгутин Матић, Невена Матић и Михаило Шљивић.
У програму ће учествовати и драмски уметник Бранислав Томашевић, Оркестар Народног позоришта у Београду као и чланови Дечијег хора „Хориславци“.
На репертоару ће бити неке од најпопуларнијих дечијих песама као што су „Браћу не доносе роде”, “Најлепша мама на свету”, “Ивин воз”, “Заклео се бумбар”, “Вуче, вуче бубо лења”, “Разболе се лисица”, “Миш је добио грип”…
Улазнице по симболичним ценама од 300 и 500 динара могу да се набаве на билетарници Народног позоришта у Београду.
Куповином карте за концерт или слањем СМС поруке на број 1150 (цена је 100 динара и важи за све мреже) прикључите се покрету за ново дечје Хемато-онколошко одељење Клинике за дечје интерне болести у Нишу.
М.Б.