Vesti

HUMANITARNI KONCERT POVODOM SVETSKOG DANA DETETA 1. JUNA NA VELIKOJ SCENI

12 maj 2015

Povodom Svetskog dana deteta, u ponedeljak 1. juna (19,00) na Velikoj sceni, biće održan humanitarni koncert "Muzika je... nada, ljubav, snaga", u organizaciji Narodnog pozorišta u Beogradu i Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR).
Pod dirigentskim upravama Vesne Šouc i Ane Zorane Brajović, i u režiji Ivane Dragutinović Maričić, nastupiće prvaci i solisti Opere Narodnog pozorišta u Beogradu Jadranka Jovanović, Sofija Pižurica, Aleksandra Angelov, Miodrag D. Jovanović, Dejan Maksimović, Vladimir Andrić, Dragoljub Bajić, Darko Đorđević, Dragutin Matić, Nevena Matić i Mihailo Šljivić.
U programu će učestvovati i dramski umetnik Branislav Tomašević, Orkestar Narodnog pozorišta u Beogradu kao i članovi Dečijeg hora „Horislavci“.
Na repertoaru će biti neke od najpopularnijih dečijih pesama kao što su „Braću ne donose rode”, “Najlepša mama na svetu”, “Ivin voz”, “Zakleo se bumbar”, “Vuče, vuče bubo lenja”, “Razbole se lisica”, “Miš je dobio grip”…
Ulaznice po simboličnim cenama od 300 i 500 dinara mogu da se nabave na biletarnici Narodnog pozorišta u Beogradu.
Kupovinom karte za koncert ili slanjem SMS poruke na broj 1150 (cena je 100 dinara i važi za sve mreže) priključite se pokretu za novo dečje Hemato-onkološko odeljenje Klinike za dečje interne bolesti u Nišu.
M.B.