Вести

Матине концерт „Млади у опери“ - сцене из опера, у извођењу полазника Оперског студија „Борислав Поповић", 11. априла (12,00) на Великој сцени

9 април 2021

Матине концерт „Млади у опери“ са сценама из опера, у извођењу полазника Оперског студија „Борислав Поповић", биће одржан у недељу 11. априла у подне на Великој сцени.

Арије и дуете из опера „Капулети и Монтеки“, „Риголето“, „Кармен“, „Норма“, „Боеми“, „Евгеније Оњегин“... уз клавирску сарадњу Миливоја Вељића и Теодоре Јевтић, изводиће Катарина Радовановић, Невена Ђоковић, Ермин Ашћерић, Исидора Стевановић, Милица Дамјанац, Искра Сретовић, Јана Цветковић, Марија Јелић, Маја Павковић, Милан Обрадовић и Наташа Рашић к.г.

У уметничком руководству Оперског студија су вокални педагози Сања Kеркез и Јадранка Јовановић, диригент Ђорђе Павловић, редитељка Ивана Драгутиновић Маричић и сарадник за сценски покрет и говор Андреја Маричић.

Kроз Оперски студио Народног позоришта прошле су многе генерације, а неки од њих су, градећи своју каријеру, стекли име признатих уметника и код нас и у иностранству.

Позивамо вас да дођете на овај концерт да заједно подржимо ове младе уметнике и покажемо им да се радујемо сваком њиховом наступу.

Улазнице можете да купите на благајни и online https://www.narodnopozoriste.rs/sr/ulaznice

Програми у Народном позоришту, уз ограничен број места за публику, одржавају се уз поштовање свих мера заштите које прописује Kризни штаб у вези са епидемијом вируса корона.