Vesti

Matine koncert „Mladi u operi“ - scene iz opera, u izvođenju polaznika Operskog studija „Borislav Popović", 11. aprila (12,00) na Velikoj sceni

9 april 2021

Matine koncert „Mladi u operi“ sa scenama iz opera, u izvođenju polaznika Operskog studija „Borislav Popović", biće održan u nedelju 11. aprila u podne na Velikoj sceni.

Arije i duete iz opera „Kapuleti i Monteki“, „Rigoleto“, „Karmen“, „Norma“, „Boemi“, „Evgenije Onjegin“... uz klavirsku saradnju Milivoja Veljića i Teodore Jevtić, izvodiće Katarina Radovanović, Nevena Đoković, Ermin Ašćerić, Isidora Stevanović, Milica Damjanac, Iskra Sretović, Jana Cvetković, Marija Jelić, Maja Pavković, Milan Obradović i Nataša Rašić k.g.

U umetničkom rukovodstvu Operskog studija su vokalni pedagozi Sanja Kerkez i Jadranka Jovanović, dirigent Đorđe Pavlović, rediteljka Ivana Dragutinović Maričić i saradnik za scenski pokret i govor Andreja Maričić.

Kroz Operski studio Narodnog pozorišta prošle su mnoge generacije, a neki od njih su, gradeći svoju karijeru, stekli ime priznatih umetnika i kod nas i u inostranstvu.

Pozivamo vas da dođete na ovaj koncert da zajedno podržimo ove mlade umetnike i pokažemo im da se radujemo svakom njihovom nastupu.

Ulaznice možete da kupite na blagajni i online https://www.narodnopozoriste.rs/sr/ulaznice

Programi u Narodnom pozorištu, uz ograničen broj mesta za publiku, održavaju se uz poštovanje svih mera zaštite koje propisuje Krizni štab u vezi sa epidemijom virusa korona.