Вести

ПРЕДСЕДНИК УПРАВНОГ ОДБОРА ЗАДУЖБИНЕ "ДОСИТЕЈ ОБРАДОВИЋ" РАДОМИР ПУТНИК УПУТИО ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ В.Д. УПРАВНИКА НП ДЕЈАНУ САВИЋУ

24 фебруар 2016

Председник Управног одбора Задужбине "Доситеј Обрадовић" Радомир Путник упутио је писмо захвалности в.д. управника Народног позоришта у Београду Дејану Савићу у којем се најтоплије захваљује Националном театру на изванредно оствареној сарадњи приликом припреме и уручења Награде „Доситеј Обрадовић“ за животно дело господину Раши Попову, 21. фебруара 2016. године на Великој сцени.
- И овога пута, као и много пута раније, све службе Народног позоришта које су учествовале у овом подухвату свој део посла обавиле су беспрекорно и високо професионално. Посебну захвалност упућујемо госпођи Јасмини Зотовић на свесрдном стварању да припрема и извођење протекну складно и без проблема, затим уметницима, госпођи Ивани Драгутиновић Маричић, редитељу свечане академије, господи глумцима Андреју Маричићу и Зорану Ћосићу на изванредној интерпретацији стихова Раше Попова. Похвале, такође, заслужују радници технике, обезбеђења и прихвата публике – навео је Путник.
На крају писма, поручио je да је Народно позориште својим делом, још једном, доказало да иде доситејевским путем на коме су неговање културе и уметности као и васпитавање и образовање младих нараштаја трајни циљеви.
М.Б.