Вести

Успешно гостовање сопрана Снежане Савичић Секулић у Позоришту на Теразијама на премијерном извођењу мјузикла „Фантом из опере“

9 октобар 2017

Сопран Снежана Савичић Секулић наступила је са великим успехом у славном мјузиклу Ендрјуа Лојда Вебера „Фантом из опере“, који је 7. октобра премијерно изведен у Позоришту на Теразијама, у режији Југа Радивојевића

Уз глумачки ансамбл, Хор, Балет и Оркестар јединог музичког театар у нашој земљи, првакиња Опере Народног позоришта у Београду, која је први пут наступила у неком мјузиклу, тумачила је улогу примадоне Карлоте Ђудичели.

„Ова улога, са веома захтевним вокалним деоницама, писана је за школовану певачицу. Представу смо спремали пола године и за то време стекла сам додатно глумачко и певачко искуство које је за мене било од непроцењивог значаја“, каже, у изјави за сајт Народног позоришта, Снежана Савичић Секулић.

„Фантом из опере“, који важи за најпопуларнији и најкомплекснији мјузикл у целини, изведен је под диригентском управом Весне Шоуц, у сценографији Александра Денића, костимима Татјане Радишић и кореографији Константина Костјукова.
М.Б.

Галерија