Вести

Уметнички руководилац Филхармоније младих „Борислав Пашћан“ Ђорђе Павловић честитао Дејану Савићу Вукову награду

8 фебруар 2018

Уметнички руководилац Филхармоније младих „Борислав Пашћан“, маестро Ђорђе Павловић свесрдно је честитао свом колеги и управнику Народног позоришта Дејану Савићу Вукову награду.

„У име Филхармоније младих „Борислав Пашћан“ и у своје лично име, честитам Вам на Вуковој награди коју сте добили за нарочите резултате остварене у стваралачком раду на ширењу културе, образовања и науке у Републици Србији и на свесрпском културном простору. Ово изузетно признање отишло је у руке једном од првих чланова Филхармоније младих на што смо нарочито поносни“, навео је Павловић у честитки.

„Као један од наших најпознатијих уметника у свету, остварили сте значајан уметнички траг којим сте указали многим младим члановима наше „Пашћан“ филхармоније да се до уметничких признања долази само дугогодишњим радом и истрајавањем на бескрајном путу уметности и тако наставили своје дејство и присустност у Филхармонији младих. Још једном од срца Вам честитамо на овој престижној награди и желимо Вам још много уметничких остварења и успеха у личном животу“, поручио је Павловић.

Вукова награда за 2017. годину уручена је Савићу 6. фебруара на свечаности у Председништву Србије.
М.Б.