Vesti

KOMPANIJA ADRIATIC MOTORS D.O.O UPUTILA PISMO ZAHVALNOSTI V.D. UPRAVNIKA NARODNOG POZORIŠTA DEJANU SAVIĆU

1 april 2016

Na adresu v.d. upravnika Narodnog pozorišta u Beogradu Dejana Savića, 1. aprila stiglo je pismo zahvalnosti iz Kompanije Adriatic Motors D.O.O u kojem se, njemu lično, kao i svim zaposlenima zahvaljuju na visokom profesionalizmu i nesebičnom doprinosu na realizacije proslave pod nazivom „25. godina HYUNDAI-a u Srbiji“, održanoj dan ranije, na Velikoj sceni.
- Želim da Vam se zahvalim što ste sinoć bili sa nama i za veliku podršku u organizaciji našeg jubileja. Sve je proteklo sjajno, utisci naših gostiju su fantastični. Hvala što ste omogućili da prikažemo našu kompaniju u najlepšem svetlu - navedeno je, između ostalog, u pismu koje je, u ime te firme, uputila direktorka prodaje i marketinga Anđelka Brzulja.
Kompanija Adriatic Motors D.O.O je ovlašćeni distributer Hyundai automobila za Srbiju i Crnu Goru.
Pre nekoliko meseci, 25. novembra prošle godine, ustupila je Narodnom pozorištu na korišćenje automobil marke Hyundai I 30.
Na taj način, Nacionalni teatar je zahvaljujući svom ugledu i statusu jedne od vodećih ustanova kulture u Srbiji, nastavio da uz pomoć svojih poslovnih prijatelja, održava sopstveni vozni park bez naknadnih troškova iz budžeta.
M.B.