Vesti

DIREKTORKA POZORIŠTA "TOŠA JOVANOVIĆ" UPUTILA PISMO ZAHVALNOSTI SAVIĆU I HUBAČU

6 oktobar 2014

Direktorka Narodnog pozorišta "Toša Jovanović" iz Zrenjanina Ivana Kukolj Solarov, posle gostovanja tog teatra na manifestaciji "Nušiću u čast" 5. oktobra sa predstavom "Narodni poslanik", uputila je pismo zahvalnosti v.d. direktora Narodnog pozorišta Dejanu Saviću i v.d. direktora Drame Željku Hubaču.
Ona je, između ostalog, istakla da se, u ime celog ansambla, ali i svoje lično, zahvaljuje na gostoprimstvu i naglasila da svi zajedno veoma podržavaju inicijativu Narodnog pozorišta da se organizacijom jedne takve revije obeleži jubilej povodom 150 godina od rođenja Branislava Nušića.
- Verujem da ste i vi, ali i publika zadovoljni našom predstavom, i da će biti još prilika da se sa svojim najboljim ostvarenjima predstavimo beogradskoj publici i pozorišnoj javnosti upravo sa scene Narodnog pozorišta - navela je gospođa Kukolj Solarov.
Direktorka zrenjaninskog teatra podsetila je i da podržava Savićevu inicijativu za gostovanje Opere Narodnog pozorišta u tom gradu i napomenula da u pozorištu "Toša Jovanović" za to postoje svi neophodni tehnički uslovi.  
- Postoji mogućnost, interesovanje i potreba za operskim predstavama. Sa željom da i dalje sarađujemo, pre svega na zadovoljstvo publike, srdačno vas pozdravljam - dodala je Kukolj Solarov.
M.B.