Vesti

DIREKTOR ZAVODA ZA SPORT I MEDICINU SPORTA REPUBLIKE SRBIJE MR GORAN BOJOVIĆ UPUTIO PISMO ZAHVALNOSTI DEJANU SAVIĆU

1 jun 2015

Direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije mr Goran Bojović uputio je u ponedeljak 1. juna pismo zahvalnosti v.d. upravnika Narodnog pozorišta u Beogradu Dejanu Saviću zbog nesebičnog doprinosa u organizaciji svečanog otvaranja Prve srpske međunarodne konferencije sportske medicine.
- Veliko mi je zadovoljstvo da Vas obavestim da je Prva srpska međunarodna konferencija sportske medicine u organizaciji Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije i jedne od najvećih ortopedskih bolnica Aspetar iz Katara završena uspešno. Kao domaćin ovog velikog skupa, Zavod je imao ogromnu obavezu i još veću odgovornost da dočeka i ugosti veliki broj ljudi iz oblasti medicine i sporta. Potrdili smo se da na najbolji način prezentujemo ne samo Zavod za sport i medicinu sporta, nego i Grad Beograd i državu Srbiju. Sada kada je završena i kada na miru možemo da sumiramo rezultate, sa ponosom mogu reći da je konferencija bila uspešna – navodi gospodin Bojović i podseća da je taj uspeh postignut zahvaljujući timskom radu kolega iz Zavoda, ali i podršci koju su dobili od strane Vlade Republike Srbije i Ministarstva omladine i sporta, kao i mnogih drugih koji su im pružili bezrezervnu podršku.
- Narodno pozorište u Beogradu je, kao i tokom ranijeg perioda, i ovoga puta nesebično pomoglo Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije da organizuje svečano otvaranje izuzetno važnog događaja za sport i medicinu sporta – Prvu srpsku međunarodnu konferenciju sportske medicine. Cilj konferencije je bio da se, kroz predstavljanje najnovijih dostignuća iz oblasti medicine sporta, omogući dalji napredak sporta kod nas i u svetu. Stoga Vam zahvanjujem u ime Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na doprinosu koji ste nam i ovom prilikom pružili, sa nadom da ćemo i dalje nastaviti našu uspešnu saradnju – naveo je Bojović.
Prva Međunarodna konferencija sportske medicine u Srbiji svečano je održana 22. maja na Velikoj sceni. Učesnicima konferencije i gostima obratio se ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanja Udovičić, direktor Zavoda za sport i medicinu Goran Bojović i direktor sektora za korporativne poslove Aspire zone iz Katara, Mohamed Ali Al-Kubaisi koji je goste pozdravio u ime direktora ortopedske bolnice Aspetar, gospodina Mohamada Gaita Al-Kuvarija.
M.B.