Вести

КОМПАНИЈА ADRIATIC MOTORS D.O.O УПУТИЛА ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ В.Д. УПРАВНИКА НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА ДЕЈАНУ САВИЋУ

1 април 2016

На адресу в.д. управника Народног позоришта у Београду Дејана Савића, 1. априла стигло је писмо захвалности из Компаније Adriatic Motors D.O.O у којем се, њему лично, као и свим запосленима захваљују на високом професионализму и несебичном доприносу на реализације прославе под називом „25. година HYUNDAI-a у Србији“, одржаној дан раније, на Великој сцени.
- Желим да Вам се захвалим што сте синоћ били са нама и за велику подршку у организацији нашег јубилеја. Све је протекло сјајно, утисци наших гостију су фантастични. Хвала што сте омогућили да прикажемо нашу компанију у најлепшем светлу - наведено је, између осталог, у писму које је, у име те фирме, упутила директорка продаје и маркетинга Анђелка Брзуља.
Компанија Adriatic Motors D.O.O је овлашћени дистрибутер Hyundai аутомобила за Србију и Црну Гору.
Пре неколико месеци, 25. новембра прошле године, уступила је Народном позоришту на коришћење аутомобил марке Hyundai I 30.
На тај начин, Национални театар је захваљујући свом угледу и статусу једне од водећих установа културе у Србији, наставио да уз помоћ својих пословних пријатеља, одржава сопствени возни парк без накнадних трошкова из буџета.
М.Б.