С.О.С. КРСТАРЕЊЕ БРОДА „ТРИ У ЈЕДАН“ ЗА УГРОЖЕНЕ У ПОПЛАВИ, 31. МАЈА

27 мај 2014

Интерактивна представа С.О.С. Крстарење за угрожене у поплави, биће изведена у суботу 31. маја (12,00) на Сцени "Раша Плаовић".
Последње у серији Крстарења са Марином на Броду ТРИ У ЈЕДАН ове сезоне, насловљено је С.О.С. Крстарење.
Брод чије име стоји за:  Уметност, учење и забаву на једном месту, овог пута је изузетно Брод „4 у 1“ - са додатком: племенитост или милосрђе.
Одређен је С.О.С. Одбор Крстарења. Сваки купац карте директно помаже угрожене у поплави. Најмлађи учесници (Хор Дечијег културног центра Београда, плесни студио Рис, официри, гусари) замољени су да  донесу средства за хигијену (сапун, марамице, зубну пасту...) која ће такође бити прослеђена настрадалима.
Ново Крстарење  у режији Александра Николића се бави музиком и животом Шопена и Рахмањинова, који су живели далеко ван домова, али су своје сународнике у својим угроженим земљама до краја живота свесрдно помагали.  
Финална порука посаде С.О.С. Брода  „4 у 1“ уз Бетовенове Варијације и мисли  патријарха Павла: „Будимо људи! Можда је на овом свету неправде, неистине и зла више али су истина, правда и љубав моћнији!“, даје нам свима снаге да се удружимо у превазилажењу несреће  и да заједничким снагама покажемо на делу опипљиву истину ових речи.
ДОЂИМО!! ПОДРЖИМО!!!  СПАСИМО СЕБЕ СПАСАВАЈУЋИ ДРУГЕ!!!