Vesti

S.O.S. KRSTARENjE BRODA „TRI U JEDAN“ ZA UGROŽENE U POPLAVI, 31. MAJA

27 maj 2014

Interaktivna predstava S.O.S. Krstarenje za ugrožene u poplavi, biće izvedena u subotu 31. maja (12,00) na Sceni "Raša Plaović".
Poslednje u seriji Krstarenja sa Marinom na Brodu TRI U JEDAN ove sezone, naslovljeno je S.O.S. Krstarenje.
Brod čije ime stoji za:  Umetnost, učenje i zabavu na jednom mestu, ovog puta je izuzetno Brod „4 u 1“ - sa dodatkom: plemenitost ili milosrđe.
Određen je S.O.S. Odbor Krstarenja. Svaki kupac karte direktno pomaže ugrožene u poplavi. Najmlađi učesnici (Hor Dečijeg kulturnog centra Beograda, plesni studio Ris, oficiri, gusari) zamoljeni su da  donesu sredstva za higijenu (sapun, maramice, zubnu pastu...) koja će takođe biti prosleđena nastradalima.
Novo Krstarenje  u režiji Aleksandra Nikolića se bavi muzikom i životom Šopena i Rahmanjinova, koji su živeli daleko van domova, ali su svoje sunarodnike u svojim ugroženim zemljama do kraja života svesrdno pomagali.  
Finalna poruka posade S.O.S. Broda  „4 u 1“ uz Betovenove Varijacije i misli  patrijarha Pavla: „Budimo ljudi! Možda je na ovom svetu nepravde, neistine i zla više ali su istina, pravda i ljubav moćniji!“, daje nam svima snage da se udružimo u prevazilaženju nesreće  i da zajedničkim snagama pokažemo na delu opipljivu istinu ovih reči.
DOĐIMO!! PODRŽIMO!!!  SPASIMO SEBE SPASAVAJUĆI DRUGE!!!