Вести

За нови почетак - Народно позориште у Београду наставља са радом, после тромесечне паузе изазване епидемијом вируса КОВИД-19

29 мај 2020

Народно позориште у Београду наставља са радом, после тромесечне паузе изазване епидемијом вируса КОВИД-19.

У току је наставак проба драмске представе „Васа Железнова“ Максима Горког, у режији Златка Свибена, Опера је започела са индивидуалним пробама солиста и корепетитора, Балет са индивидуалним вежбама, а у припреми је и концерт који ће бити одржан 9. јула на Београдској летњој сцени – позориште на Ташмајдану.

Благајна Народног позоришта ће почети са радом у понедељак, 1. јуна у терминима у којима је и до сада радила, пре подне од 11-15 часова и поподе од 17-20 часова.

Купљене улазнице које нису искоришћене, моћи ће да се рефундирају на више начина:

  • Једна купљена улазница пре пандемије, моћи ће да се замени за две улазнице за представе које ће бити приказане на Београдској летњој сцени – Позоришту на Ташмајдану, (9. јула Музичко сценско дело СВЕТЛОСТ, у коме ће наступити солисти Опере и Балета Народног позоришта, 10. јула 2020. године, представа БЕЛА КАФА Алексадра Поповића, у режији Милана Нешковића).
  • Улазнице ће моћи да се искористе за представе Народног позоришта које ће бити на репертоару у наредном периоду;
  • Улазнице ће моћи и да се новчано рефундирају;

На отвореној летњој сцени у Суботици, 14. јула биће приказана представа БАЛКАНСКИ ШПИЈУН Душана Ковачевића, у режији Тање Мандић Ригонат.

                         Велико нам је задовољство што је дошао тренутак ЗА НОВИ ПОЧЕТАК