НАРОДНО ПОЗОРИШТЕ ДОБИТНИК УГЛЕДНОГ ЕВРОПСКОГ ПРИЗНАЊА ИЗ ОБЛАСТИ ТУРИСТИЧКЕ ПОНУДЕ

14 јун 2015

Народно позориште у Београду добитник је угледног признања за 2015. годину велике и утицајне туристичке организације TripAdvisor из Велике Британије.
Ово признање уследило је као последица успешних активности наше највеће културне институције на промовисању не само својих културних садржаја у виду представа, него и историје позоришта, а самим тиме и културне традиције Града Београда и Републике Србије кроз низ манифестација и изложби у Музеју Народног позоришта.
Осим овога, у сарадњи са Туристичким организацијама Србије и Београда, наш национални театар постао је незаобилазна дестинација за све већи број туристичких група које долазе у наш главни град и том приликом се упознају са његовим главним знаменитостима.
Посета Народном позоришту иначе укључује упознавање са историјатом установе у Музеју, обилазак сцена и радионица, уметнички програм и освежење, све у сарадњи са запосленима у кући, иначе врхунским професионалцима из својих области.
И током летње паузе, због све веће тражње, Народно позориште ће угостити групе и туре које ће долазити у наш главни град, и тиме наставити своју уметничку и друштвену мисију.