Вести

Народно позориште обновило Уговор о спонзорству са компанијом Hyundai Srbija

10 новембар 2017

Народно позориште у Београду обновило је у петак 10. новембра Уговор о спонзорству са компанијом Hyundai Srbija д.о.о, овлашћеним дистрибутером Hyundai аутомобила за Србију.

Уговор, који су потписали управник Народног позоришта у Београду Дејан Савић и директор те угледне компаније, господин Славц Хабич, обновљен је на наредних годину дана.

У оквиру те сарадње, Националном театру је на коришћење уступљен аутомобил марке Hyundai Елантра, а кључеве од кола, Хабич је уручио Савићу на пригодној свечаности, одржаној на Великој сцени.

Церемонији су присуствовали заменик управник Народног позоришта Александар Стаматовић и директор маркетинга Hyundai Srbija Анђелка Брзуља.

Народно позориште започело је сарадњу са Hyundai Srbija, овлашћеним дистрибутером за Hyundai возила у нашој земљи, у новембру 2015. године.

На тај начин, Национални театар је захваљујући свом угледу и статусу једне од водећих установа културе у Србији, наставио да уз помоћ својих пословних пријатеља, одржава сопствени возни парк без накнадних трошкова из буџета.

У међувремену, у марту 2016. године, на Великој сцени Народног позоришта одржана је свечаност поводом 25 година Hyundai бренда на тржишту Србије, којој су присуствовали амбасадори Републике Кореје као и амбасадори земаља бивше Југославије.

Гостима су се представили еминентни музичари са простора бивше Југославије у којој се Хyундаи први пут појавио 1991. године - Владо Креслин, Влатко Стефановски, Нено Белан, Дамир Имамовић, Биља Крстић и специјални гост вечери, признати глумац Раде Шербеџија.

Познато је да Hyundai Motor Company, који је већ дуго међу шест највећих светских произвођача возила, подржава на глобалном нивоу институције културе, а Hyundai Srbija, у оквиру тога, наставља да прати тај тренд.
М.Б.

Галерија