Vesti

Narodno pozorište obnovilo Ugovor o sponzorstvu sa kompanijom Hyundai Srbija

10 novembar 2017

Narodno pozorište u Beogradu obnovilo je u petak 10. novembra Ugovor o sponzorstvu sa kompanijom Hyundai Srbija d.o.o, ovlašćenim distributerom Hyundai automobila za Srbiju.

Ugovor, koji su potpisali upravnik Narodnog pozorišta u Beogradu Dejan Savić i direktor te ugledne kompanije, gospodin Slavc Habič, obnovljen je na narednih godinu dana.

U okviru te saradnje, Nacionalnom teatru je na korišćenje ustupljen automobil marke Hyundai Elantra, a ključeve od kola, Habič je uručio Saviću na prigodnoj svečanosti, održanoj na Velikoj sceni.

Ceremoniji su prisustvovali zamenik upravnik Narodnog pozorišta Aleksandar Stamatović i direktor marketinga Hyundai Srbija Anđelka Brzulja.

Narodno pozorište započelo je saradnju sa Hyundai Srbija, ovlašćenim distributerom za Hyundai vozila u našoj zemlji, u novembru 2015. godine.

Na taj način, Nacionalni teatar je zahvaljujući svom ugledu i statusu jedne od vodećih ustanova kulture u Srbiji, nastavio da uz pomoć svojih poslovnih prijatelja, održava sopstveni vozni park bez naknadnih troškova iz budžeta.

U međuvremenu, u martu 2016. godine, na Velikoj sceni Narodnog pozorišta održana je svečanost povodom 25 godina Hyundai brenda na tržištu Srbije, kojoj su prisustvovali ambasadori Republike Koreje kao i ambasadori zemalja bivše Jugoslavije.

Gostima su se predstavili eminentni muzičari sa prostora bivše Jugoslavije u kojoj se Hyundai prvi put pojavio 1991. godine - Vlado Kreslin, Vlatko Stefanovski, Neno Belan, Damir Imamović, Bilja Krstić i specijalni gost večeri, priznati glumac Rade Šerbedžija.

Poznato je da Hyundai Motor Company, koji je već dugo među šest najvećih svetskih proizvođača vozila, podržava na globalnom nivou institucije kulture, a Hyundai Srbija, u okviru toga, nastavlja da prati taj trend.
M.B.

Galerija