Vesti

POTPISAN UGOVOR O POSLOVNOJ SARADNjI SA KOMPANIJOM „PORSCHE SCG“

17 novembar 2011

Narodno pozorište u Beogradu i kompanija „Porsche SCG“, sklopili su u četvrtak 17. novembra Ugovor o poslovnoj saradnji.

Na svečanosti održanoj u Muzeju Narodnog pozorišta ugovor su potpisali upravnik Nacionalnog teatra Božidar Đurović i direktor marke Audi za Srbiju i Crnu Goru Slobodan Pešić.
Tim povodom, kompanija “Audi Srbija”, koja posluje u okviru Porsche grupe, ustupila je Narodnom pozorištu na korišćenje vozilo marke “Audi A4”.
- Krug prijatelja Nacionalnog teatra je proširen još jednom značajnom kompanijom, Poršeom, jednim od najvećih imena u auto industriji. Narodno pozorište se zahvaljuje na tome što su nam ustupili na korišćenje Audi A4 i time pokazali visok stepen društvene odgovornosti. Uvereni smo da će ovaj primer dodatno motivisati i ostale ugledne kompanije da u svoj fokus interesovanja postave ne samo teatar, već i srpsku kulturu uopšte – rekao je upravnik Narodnog pozorišta Božidar Đurović.
Pešić je istakao da mu je veoma drago što je kompanija, na čijem se čelu nalazi, uspostavila saradnju sa Nacionalnim teatrom, jednom od naših najznačajnijih kulturnih institucija.
- Verujem da ćemo i u budućnosti da pomažemo institucije, manifestacije i pojedince kojima je pomoć potrebna. Nadamo se da je ovo početak jedne lepe saradnje između Narodnog pozorišta i kompanije „Porsche SCG“, koje vezuju zajedničke vrednosti, kvalitet i duga tradicija – naglasio je Pešić.
On je rekao da je Audi A4 veoma snažan i dinamičan model automobila koji svojom konstrukcijom i sjajnim perfomansama predstavlja idealno vozilo za gradsku vožnju.
Pešić je izrazio nadu da će ovaj automobil zadovoljiti svakodnevne potrebe zaposlenih i olakšati im obavljanje njihovih redovnih poslovnih aktivnosti.
M.B.