Вести

НАРОДНО ПОЗОРИШТЕ ПОТПИСАЛО ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ СА “МИЛОШ КЛИНИКОМ”

25 мај 2012

После Војно-медицинске академије и Клинике “Визим”, Народно позориште у Београду склопило је споразум са још једном угледном медицинском установом - специјалном болницом за офталмологију “Милош клиником”.

У име Народног позориште и “Милош клинике”, Протокол о сарадњи потписали су у петак 25. маја управник Божидар Ђуровић и докторка Нада Радовић.
Том приликом, Ђуровић је нагласио да је Национални театар на овај начин наставио да шири круг својих значајних пријатеља изван уметничког сектора.
Према његовим речима, управа Куће жели да најугледније институције у држави имају одређене контакте са Националним театром и да они буду засновани на обостраним интересима.
Ђуровић је рекао да ће запослени и пензионери Народног позоришта убудуће имати бесплатне офталмолошке прегледе на угледној “Милош клиници” у заказаним терминима које ће потписници овог протокола обострано утврдити.
Госпођа Радовић је изразила уверење да ће споразум бити веома користан како за Национални театар, тако и за “Милош клинику” и поручила да би јој било драго да у ту установу “запослени и пензионери из Народног позоришта дођу што ређе, а да оду што задовољнији”.
“Милош клиника” постоји у Београду од 1999. године. На више од 1700 квадратних метара наменски дизајнираног и изграђеног простора болнице, смештене су модерно опремљене ординације, кабинети и операционе сале, који најновијом техологијом и савременим концептом рада, омогућавају да “Милош клиника” својом доктрином и резултатима конкурише познатим светским установама. О квалитету њихових услуга сведоче хиљаде и хиљаде задовољних пацијената, који су најбоља и једина реклама те медицинске установе.
М.Б.