Vesti

NARODNO POZORIŠTE POTPISALO PROTOKOL O SARADNjI SA “MILOŠ KLINIKOM”

25 maj 2012

Posle Vojno-medicinske akademije i Klinike “Vizim”, Narodno pozorište u Beogradu sklopilo je sporazum sa još jednom uglednom medicinskom ustanovom - specijalnom bolnicom za oftalmologiju “Miloš klinikom”.

U ime Narodnog pozorište i “Miloš klinike”, Protokol o saradnji potpisali su u petak 25. maja upravnik Božidar Đurović i doktorka Nada Radović.
Tom prilikom, Đurović je naglasio da je Nacionalni teatar na ovaj način nastavio da širi krug svojih značajnih prijatelja izvan umetničkog sektora.
Prema njegovim rečima, uprava Kuće želi da najuglednije institucije u državi imaju određene kontakte sa Nacionalnim teatrom i da oni budu zasnovani na obostranim interesima.
Đurović je rekao da će zaposleni i penzioneri Narodnog pozorišta ubuduće imati besplatne oftalmološke preglede na uglednoj “Miloš klinici” u zakazanim terminima koje će potpisnici ovog protokola obostrano utvrditi.
Gospođa Radović je izrazila uverenje da će sporazum biti veoma koristan kako za Nacionalni teatar, tako i za “Miloš kliniku” i poručila da bi joj bilo drago da u tu ustanovu “zaposleni i penzioneri iz Narodnog pozorišta dođu što ređe, a da odu što zadovoljniji”.
“Miloš klinika” postoji u Beogradu od 1999. godine. Na više od 1700 kvadratnih metara namenski dizajniranog i izgrađenog prostora bolnice, smeštene su moderno opremljene ordinacije, kabineti i operacione sale, koji najnovijom tehologijom i savremenim konceptom rada, omogućavaju da “Miloš klinika” svojom doktrinom i rezultatima konkuriše poznatim svetskim ustanovama. O kvalitetu njihovih usluga svedoče hiljade i hiljade zadovoljnih pacijenata, koji su najbolja i jedina reklama te medicinske ustanove.
M.B.