Трифковићева „Избирачица”, у адаптацији и режији Виде Огњеновић – испитна представа студената друге године глуме Факултета савремених уметности, 4. фебруара на Сцени „Раша Плаовић“

Испитна представа „Избирачица“, у извођењу студената друге године глуме Факултета савремених уметности у класи професора емеритуса Виде Огњеновић, биће одиграна 4. фебруара (20,30) на Сцени „Раша Плаовић“. 

Чувена комедија Kосте Трифковића, у адаптацији и режији госпође Огњеновић, је представа која ће сигурно насмејати публику, али ће је и натерати да се замисли над неким друштвеним појавама и проблемима. 

Прича о Малчики, избирљивој девојци спремној за удају, и њеној потрази за младожењом универзална је тема свих времена. Kроз наизглед лагодну радњу у три чина и ликове Соколовића, Јеце, Малчике, Тимића, Kате… гледаоце ће водити студенти друге године глуме у режији професорке Виде Огњеновић - Владана Зиндовић Дошљак, Ива Павлековић, Наташа Станишић, Нина Мрђа, Моња Медаковић, Ана Лечић, Тамара Станисављев, Стефан Геић, Јован Нешковић, Ивона Мишић, Стефан Јевтовић и Јована Видаковић.
 
Асистент је првак Драме Народног позоришта у Београду Слободан Бештић.
М.Б. 

Прочитајте још вести