Vesti

Balet „Ko to tamo peva“ večeras (22. mart) u 21,00 na YouTube kanalu Narodnog pozorišta u Beogradu

22 mart 2020

Arhivski snimak kultnog baleta „Ko to tamo peva“, jedne od najdugovečnijih predstava sa aktuelnog repertoara nacionalnog teatra, biće emitovan večeras (22. mart) u 21,00 na YouTube kanalu Narodnog pozorišta u Beogradu https://www.youtube.com/watch?v=LNp2uPYed5Q

Libreto je urađen na osnovu scenarija istoimenog filma Dušana Kovačevića, na muziku Vokija Kostića, i u koreografiji i režiji Staše Zurovca.

Atraktivna postava, u kojoj nema glavnih i sporednih uloga, vrhunska muzika bez koje predstava ne bi bila tako posebna, odlična koreografija i režija kroz koju je predstavljen naš mentalitet, samo su neki od detalja koji su joj odavno obezbedili kultni status.

Zahvaljujući svojoj univerzalnoj niti, ovaj balet premijerno izveden 22. decembra 2004. godine, razumela je i zavolela ne samo naša, nego i publika na dosadašnjim brojnim gostovanjima u regionu, Evropi i širom sveta.

Više o predstavi možete pogledati OVDE

                                                                             Obaveštenje za publiku 

- Predstave koje prikazujemo putem interneta počinju u 21 čas po objavljenom repertoaru;

- Prikazuju se isključivo u navedenom terminu, bez mogućnosti daljeg premotavanja, vraćanja ili preuzimanja snimka;

- Repertoar možete naći na sajtu i društvenim mrežama pozorišta, s tim što pozorište zadržava pravo izmene repertoara, kao i mogućnost repriziranja predstava.

- Link za gledanje predstave će biti objavljen na sajtu i društvenim mrežama pozorišta na dan emitovanja;

                                                                  Vaše Narodno pozorište u Beogradu