Vesti

RADOMIR PUTNIK UPUTIO PISMO ZAHVALNOSTI DEJANU SAVIĆU

23 septembar 2014

Predsednik Upravnog odbora Zadužbine "Dositej Obradović" Radomir Putnik uputio je pismo zahvalnosti v.d. upravnika Narodnog pozorišta u Beogradu Dejanu Saviću u kojem se zahvaljuje na gostoprimstvu i pomoći prilikom organizacije proslave održane 17. septembra na Velikoj sceni povodom decenije od osnivanja te Zadužbine i 275 godina od rođenja ovog velikog prosvetitelja.
- Ovim putem želimo da Vam zahvalimo što ste, zajedno sa nama, bili domaćin velikom broju uglednih i dragih gostiju koji su uveličali svečanost povodom ovih jubileja - ističe Putnik i podseća da Velika scena Narodnog pozorišta, sa vrhunskim umetnicima i uglednim gostima, pruža sliku koja će ostati u analima Zadužbine kao jedan od najlepših događaja u njihovom desetogodišnjem postojanju.
- Ustupanjem prostora, angažovanjem vrhunskih umetnika i podrškom vaših stručnih službi, posebno gospođe Jasmine Zotović, još jednom ste pokazali da je Narodno pozorište veliki dom naše kulture i prijatelj Zadužbine koja ima za cilj da čuva i afirmiše ime i delo Dositeja Obradovića - naveo je Putnik.
M.B.